22763

Uit Amicitia Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken
Datum 2018/06/30
Locatie Camping Vrachelen
Deel deze pagina
Icon Twitter.png Icon Facebook.png
Nieuwe foto

Zomers concert Beats & Burgers !

Op 30 juni a.s. geeft Amicitia een zomers concert in Den Hout: Beats & Burgers. Vanaf 16.30 uur bent u van harte welkom op Camping Vrachelen te Den Hout om te komen luisteren naar de diverse onderdelen van onze vereniging: Het Houts Orkest, slagwerkgroep Percussão en BonuZ, onze jongerenband. Zij zullen samen zorgen voor de aanstekelijke Beats! De Burgers zullen worden verzorgd door catering Frank van Gils uit Made. Zij zullen ter plekke diverse burgers voor u grillen die u kunt nuttigen met de salades van het buffet. Uiteraard kunt u ook wat te drinken halen aan de bar, waar u zowel contant als met pin kunt betalen.

De Beats zijn gratis, voor de Burgers kunt u tot 22 juni kaarten kopen. De kosten hiervoor bedragen € 10,-: u krijgt hiervoor een hamburger, een broodje pulled chicken en diverse salades. Kaarten zijn te verkrijgen bij Pheninckx Groeten en Fruit, Herberg ’t Klösterke en Dorpshuis Den Brink, allen te Den Hout.

Wilt u de zomervakantie op een gezellige wijze willen beginnen, dan is een bezoek aan ons ons Beat & Burgers concert een aanrader. Tot 30 juni!