458617

Uit Amicitia Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken
Datum 2016/04/27
Locatie Houtse Heuvel
Deel deze pagina
Icon Twitter.png Icon Facebook.png
Nieuwe foto

Woensdag 27 april wordt Koningsdag 2016 gevierd met 's morgens een spelcircuit voor de kinderen en 's middags de gezellige gezinsfietstocht.

Kinderspelen
Ook dit jaar organiseert het Oranje Comité voor de kinderen een gezellige Koningsdagochtend. De kinderspelen beginnen om 10.00 uur op de Houtse Heuvel. De kinderen kunnen individueel tien spellen en opdrachten afwerken. Naast oude bekende spelletjes, zijn er ook een aantal nieuwe bedacht. Inschrijven voor de spelletjes kan tot 10.45 uur. Om 11.45 uur stoppen de spelletjes. De jury gaat dan uitrekenen wie de meeste punten heeft behaald. Tot we rond 12.15 uur bekend maken wie de prijswinnaars zijn, kunnen alle kinderen van 11.45 tot 12.15 uur meedoen aan straattekenen met stoepkrijt.

Fietstocht
Voor 's middags staat de oergezellige gezinsfietstocht op het programma. Inschrijven hiervoor kan tussen 13.30 en 14.00 uur op de Houtse Heuvel ter hoogte van Den Brink. Onderweg zijn enkele vragen op te lossen en opdrachten uit te voeren. Neemt u hiervoor schrijfmateriaal mee! Op een centraal punt zorgt het Oranje Comité voor een verrassing. De finish is bij Herberg 't Klosterke. Daar kunt u dan een lekker pannenkoekje bakken. Aansluitend vindt de prijsuitreiking plaats. De prijzen bestaan, zoals u weet, uit heerlijke slagroomtaarten!