Gedecoreerd, helaas zonder muzikale serenade

Uit Amicitia Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken

BERICHT

2021-04-27

Gedecoreerd, helaas zonder muzikale serenade

Op deze Koningsdag telt Den Hout maar liefst drie gedecoreerden: Jan Verhoeven, Martien Verstraaten en Jack Loonen. Amicitia is een ondersteunende partij geweest in de onderscheidingen van Martien en Jan. Gezien de huidige maatregelen kan er vandaag helaas geen serenade gebracht gaan worden maar natuurlijk zijn er vanuit Amicitia wel felicitaties uitgebracht.

Jarenlang is Jan Verhoeven op allerlei terreinen actief geweest bij Muziekvereniging Amicitia. Hij was spelend lid, vrijwilliger en bestuurslid. Jan was ook nauw betrokken bij de ontwikkeling van Amicitia in Concert, de organisatie van jubileumactiviteiten in 2007, de aanschaf en onderhoud van het instrumentarium en hij coördineerde jarenlang de inzameling van oud papier door de vereniging.

Martien Verstraaten steekt als vrijwilliger bij onze Muziekvereniging regelmatig een handje toe bij het ophalen van oud papier of het bewaking van de fietsenstalling tijdens Paaspop.

Jack Loonen zien we bij Amicitia jaarlijks achter de bar staan als het jeu des boules toernooi wordt gehouden op het grasveld achter Dorpshuis Den Brink.

Jan Verhoeven, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
Martien Verstraaten, Lid in de Orde van Oranje-Nassau


Jack Loonen, Lid in de Orde van Oranje-Nassau
16195410796752021 04 26 Lintje voor Jan Verhoeven opgespeld door Corry.jpg