Amicitia.denhout.eu/Het laatste Anderhalve meterterrasconcert

Uit Dorpsbelang Den Hout
Ga naar:navigatie, zoeken

Zondag 19 september is het corneliuszondag. Evenals voorgaande jaren zal omstreeks 11.00 uur (bij het uitgaan van de mis) door Muziekvereniging Amicitia een concert ten gehore worden gebracht.

Dit keer geen kermisconcert maar een “laatste 1,5 meter terrasconcert”.

Het Houts Orkest zal opgesteld zijn tegenover Herberg ’t Klosterke. Nadat het orkest haar klanken heeft laten horen zal de band BonuZ het overnemen en nog een leuke setlist spelen met hedendaagse popmuziek.

Het terras van ’t Klosterke is open voor bezoek (de coronamaatregelen zijn nog steeds van kracht. Amicitia vraagt eenieders medewerking hierin).

Sfeerimpressie van het kermisconcert in 2020

De beperkingen door de coronamaatregelen spelen iedereen parten, ook de Muziekvereniging. Zij heeft een tijd niet kunnen repeteren, daarna gedeeltelijk via digitale kanalen en in kleinere groepen. Het spelen met een onderlinge afstand van 1,5 meter geeft een andere beleving maar de orkestleden hopen toch dat de terrasbezoekers van hun klanken kunnen genieten. Uiteraard gaat de organisatie ervanuit dat het, net als vorig jaar (zie de foto’s voor een sfeerimpressie) een zonnige dag wordt.