Amicitia.denhout.eu/Muziekles

Uit Dorpsbelang Den Hout
Versie door Laura Berende (overleg | bijdragen) op 15 okt 2022 om 09:03
(wijz) ← Oudere versie | Huidige versie (wijz) | Nieuwere versie → (wijz)
Ga naar:navigatie, zoeken

Amicitia sinds 1907, een hele tijd al maar springlevend hoor! We groeien in de breedte met muzikale keuze voor iedereen, zowel jong als oud. Ons doel is samen muziek maken in een gezellige atmosfeer. Je neemt les en voor je het weet speel je samen met je vrienden lekker je eigen ding. Ook als je al langer speelt en je wilt je verbeteren zijn daar mogelijkheden voor. Aarzel niet en lees hieronder welke mogelijkheden Amicitia je kan bieden.

Onze muziekvereniging kent de volgende “muzikale poten“:

  • Het Houts Orkest (voorheen fanfare Amicitia) waarin ruim 30 enthousiaste leden traditionele en eigentijdse blaasmuziek spelen.
  • De jongerenband BonuZ is een band met jonge muzikanten (tussen 10 – 19 jaar). Zij maken, met een diversiteit aan instrumenten, hun eigen muziek.
  • De slagwerkgroep Percussâo is een club gedreven ritmische muzikanten die zelfstandig muziek uitvoeren, maar ook de fanfare ondersteunen.

Amicitia is altijd op zoek naar nieuwe leden !!

We hebben eigen opleidingsmogelijkheden met bevoegde docenten én we werken samen met muziekschool H19 in Oosterhout. Dit biedt mogelijkheden voor iedereen, jong of oud, ervaren of beginneling, iedereen is welkom!

In Den Brink bieden wij de volgende muzieklessen (op individuele basis) aan:

  • De opleiding koperblaasinstrumenten. Lestijd in overleg (lesduur 20 min per persoon)
  • De opleiding slagwerk / percussie o.l.v. Willem Schenkelaars. Op woensdag van 16.00 -21.00 uur (lesduur 20 min per persoon)
  • De opleiding gitaarles o.l.v. Paul Kruis. Op woensdag van 18.00 -20.00 uur (lesduur 20 min per persoon)

Het lesgeld bedraagt € 11,- per les, dit zijn de kosten voor de lesruimte en muziekleraar. Als kennismaking bieden we de eerste 4 lessen voor de halve prijs aan. Vindt u of uw kind het leuk en wordt besloten na de proeflessen door te gaan, dan wordt u lid van onze muziekvereniging. De contributie hiervoor bedraagt € 11 per maand (tarief 2021).

Indien gewenst (en voor zover beschikbaar) wordt een instrument door de vereniging in bruikleen gegeven tegen een kleine vergoeding.

Na verloop van tijd, wanneer de leerlingmuzikant een bepaald niveau heeft bereikt gaat hij of zij ook mee spelen in een van de “muzikale poten”, waar wordt geleerd samen muziek te maken.

Wanneer u meer wilt weten nodigen wij u uit langs te komen op onze repetitieavonden, iedere dinsdag (20.00 uur Het Houts Orkest) of woensdag (18.45 uur slagwerkgroep en 20.30 uur BonuZ) in Den Brink.

Wij hopen dat u en uw kinderen muziekles willen volgen, want….

Muziek maken is leuk…………………Samen muziek maken is nog leuker !


Inschrijven voor proeflessen kan via Inschrijven voor muziekles seizoen 2021/2022 kan via

Formulier Amicitia Den Hout - inschrijven muziekles - proeflessen
Formulier voor inschrijven muziekles 2021/2021